VUK JEREMIĆ PROTIV RAZGOVORA SA LIDEROM SNS-a: "Odlazak kod Vučića izuzetno štetan korak sa nesagledivim posljedicama"

Sutra u 16 sati u zgradi Predsjedništva bit će održan sastanak Aleksandra Vučića i lidera SSP Dragana Đilasa.

  • Regija

  • 10. Apr. 2022  10. Apr. 2022

  • 0

Vuk Jeremić, lider Narodne stranke, naveo je da je odlazak kod Aleksandra Vučića izuzetno štetan korak i da apeluje da se od toga odustane.

Sutra u 16 sati u zgradi Predsjedništva bit će održan sastanak Aleksandra Vučića i lidera SSP-a Dragana Đilasa.

Iako nije imenovao Đilasa, Vuk Jeremić se očito tim povodom oglasio na Twitteru. On je apelovao da se odustane od odlaska kod Vučića.

"Dao sam riječ da se na ovim izborima neću kandidovati niti govoriti u javnosti dok ne budu završeni. Ali ovo moram da kažem, dok još nije kasno - odlazak kod Vučića je izuzetno štetan korak, sa nesagledivim posljedicama za budućnost. Iskreno apelujem da se od toga odustane", naveo je Jeremić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...