DRUŠTVENE MREŽE GORE: Dodikova kćerka izvrijeđala ambasadora Velike Britanije, pa spomenula HAPŠENJE SVOGA OCA...

Ne stišavaju se reakcije nakon uvođenja novih sankcija članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku.

  • Mini market

  • 13. Apr. 2022  13. Apr. 2022

  • 2

Tako je Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a Milorada Dodika, objavama na društvenim mrežama izazvala veliku pažnju.

„Ti da išta vrijediš kao političar ne bi došao u BiH da budeš ambasador, nego bi u svojoj zemlji nešto odlučivao“, poručila je Dodikova kćerka britanskom ambasadoru Matthewu Fieldu.

Podsjetimo, ambasador Velike Britanije Matthew Field kazao je kako bi „svaki pokušaj blokiranja ovih izbora ili implementacije izbornih rezultata, na sličan način bio smatran destabilizacijom, anti-Dejtonskom aktivnosti, i u suprotnosti sa pravnim poretkom zemlje...”

Dodikova kćerka za sve je ponovo okrivila opoziciju u bh. entitetu Republika Srpska.

„Glavni puzači po stranim ambasadorima, glavni krivci nesloge među Srbima, produžene ruke političkog Sarajeva i britanske ambasade. Jedini način na koji oni mogu da 'pometu' Milorada na izborima je da ga stranci sklone, pa na tome predano rade. Ali ima još Dodika, to imajte na umu“, zaprijetila je Dodikova kćerka.

Nešto ranije Gorica Dodik komentirala je i naslovnice režimskih medija u Srbiji koji na naslovicama obmanjuju javnost u Srbiji kako će EUFOR uhapsiti Milorada Dodika.

„Neće ga hapsiti zbog korupcije, gdje su dokazali korupciju, samo jedan dokaz neka prilože. Milorad Dodik im smeta da sprovedu svoje zamisli u islamskoj republici, to je uzrok, ne bi oni ovoliko čekali da je u pitanju korupcija“, poručila je Gorica Dodik.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...