ADVOKATI NA SUDU TEŠKO OPTUŽILI SLAVNOG GLUMCA: "Depp je u glumicu penetrirao bocom nakon što ju je pretukao"

"Depp je u Heard penetrirao bocom nakon što ju je pretukao."

  • Šareni svijet

  • 13. Apr. 2022  13. Apr. 2022

  • 2

Advokati glumice Amber Heard tvrde da je Johnny Depp u nju penetrirao bocom alkoholnog pića tokom trodnevne "talačke krize" u Australiji 2015. godine.

Njena advokatica Elaine Bredehoft rekla je poroti: "Prislonio ju je na bar. Gađao ju je bocama. Vukao ju je po podu po razbijenom staklu. Udario ju je. Udario ju je nogom. Rekao joj je da će je je**no ubiti, da je je**no mrzi. Udarao ju je, udarao. A onda je penetrirao u nju bocom."

Depp, koji bivšu suprugu tuži zbog klevete te traži 100 miliona dolara, na te je navode odmahivao glavom. Njegov glasnogovornik odlučno je demantirao sve.

"Ove fiktivne tvrdnje nisu iznesene na početku Amberinih optužbi 2016, a tek su se zgodno pojavile godinama kasnije kad je tužena za klevetu jer je u svom tekstu navela da je žrtva seksualnog nasilja. Riječi su ključne u tužbama za klevetu i zanimljivo je da je ova optužba došla tek nakon toga. Ovo slijedi obrazac njenih razrađenih, lažnih tvrdnji koje su se mijenjale i razvijale tokom vremena u svrhu šoka u holivudskom stilu, koji je Amber ovladala i iskoristila ozbiljan društveni pokret za to", rekao je.

Deppovi advokati ispričali su kako se "problematična" Amber jako trudila osvojiti slavnog glumca, prije nego što je potpuno okrenula priču i počela ga ponižavati.

Deppova advokatica Camille Vasquez rekla je u uvodnoj riječi: "Gospođica Heard je jako problematična osoba koja manipulira ljudima oko sebe."

Vasquez je opisala kako su se Depp i Heard sreli 2009. na snimanju filma The Rum Diary. "Progonila ga je, udvarala mu se. Uložila je velike napore da ga osvoji glumeći zaljubljenu djevojku i uspjela je, on se do ušiju zaljubio u nju", rekla je Vasquez. 

"Pribjegavala je fizičkom nasilju, gađala ga stvarima, udarala ga, govorila bi mu da je kukavica, da nije bio dovoljno muško jer se nije htio tući s njom", nastavila je dalje.

No glumičin tim priča drugu priču. Advokatica Elaine Charlson Bredehoft rekla je poroti da je Depp pun bijesa i da je "poput demona".

"Na Amber je gledao kao na svoju majku i svoju sestru koju mrzi", rekla je, dodavši da je njegov bijes bio potaknut alkoholom i drogama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...