KAD JE JOHNNY UZEO GITARU…: Pogledajte šta se dogodi kada se udruže slavni giratist i još slavniji glumac… (VIDEO)

Obrada pjesme „Isolation“ snimljena je još prošle godine, no Beck i Depp su je odlučili objaviti upravo u vrijeme pandemije koronavirusa

  • Kultura

  • 19. Apr. 2020  

  • 0

Glumac Johnny Depp i gitarist Jeff Beck objavili su zajednički singl, obradu pjesme Johna Lennona „Isolation“.

Dvojac je pjesmu prvi put uživo izveo u ljetos na Eric Clapton’s Crossroads Guitar festivalu u Teksasu, piše Variety.

Obrada „Isolationa“ snimljena je još prošle godine, no Beck i Depp su je odlučili objaviti upravo u vrijeme pandemije koronavirusa.

Becku su se na gitari i Deppu u vokalu pridružili Beckovi dugogodišnji suradnici Vinnie Colaiuta na bubnjevima i Rhonda Smith na basu.

„Pjesmu zapravo nismo planirali predstaviti ovako rano, no mislimo da je vrlo prikladna s obzirom na teška vremena i stvarnu izolaciju u kojoj se nalaze ljudi po cijelom svijetu. Lennonovi stihovi 'Bojimo se svih. Bojim se sunca', Jeffu i meni činili su se osobito dubokima i prikladnima za vrijeme u kojemu prolazimo kroz veliki strah i egzistencijalnu opasnost“, kazao je Depp.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...