SCENA O KOJOJ BRUJI ITALIJA: Džeko je bio najgori igrač gostiju u pobjedi Intera, pogledajte zbog čega je "poludio" na Perišića...

Bh. napadač ove sezone je za Inter postigao 17 golova, ali samo jedan u zadnjih pet utakmica.

  • Sport

  • 16. Apr. 2022  

  • 0

Nogometaši Intera su u gostima od Spezije slavili važnu pobjedu (3:1) u 33. kolu Serie A, a jedna od situacija s utakmice o kojima se najviše priča je ona pred golom domaćina. 

Džeko poludio na PerišićaFoto: Profimedia

Edin Džeko, napadač gostiju, spremao se pucati i postići pogodak iz idealne situacije, ali se onda odjednom ispred njega stvorio suigrač Ivan Perišić, skinuo mu loptu s noge, ali očajno pucao i promašio.

alt

Na to su se za glavu uhvatili svi igrači Intera. I dok su oni žalili zbog velike propuštene prilike, Džeko je bjesnio na Perišića. Perišić se na kraju iskupio za ovu sebičnost i aststirao za odlučujući, pobjednički Interov gol.

Džeko je prema izvještajima novinara bio najgori igrač gostiju na utakmici. Bh. napadač ove sezone je za Inter postigao 17 golova, ali samo jedan u zadnjih pet utakmica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...