GOLMAN INTERA PRIZNAO SVE: Ovo je razlog zbog kojeg se obrušio na Edina Džeku…

Taj potez je razbjesnio čuvara mreže Intera zbog čega je krenuo u obračun i sa Džekom.

  • Sport

  • 23. Feb. 2023  

  • 0

Nogometaši Intera slavili su u utkamici Lige prvaka protiv Porta rezultatom 1:0, a utakmicu je obilježio incident između Edina Džeke i Andre Onane.

Veći incident spriječio je Hakan Calhanoglu koji je zaustavio ljutitog Kamerunca.

Naime, golman Intera protestvovao je kod sudije Srđana Jovanovića, a potom mu je Edin Džeko poručio da ušuti i da se vrati na gol.

Taj potez je razbjesnio čuvara mreže Intera zbog čega je krenuo u obračun i sa Džekom.

Nakon utakmice kamerunski golman je govorio o sukobu s bh. napadačem, navodeći da se takve stvai svima događaju.

"Ovakve stvari se događaju u utakmici, ali naravno, svako ima pravo da misli šta želi. Adrenalin se malo digao, bili smo ljuti, ali kad nam takve stvari pomažu da dobijamo utakmice, onda nam to dobro dođe", rekao je Onana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...