KNJIŽEVNIK MILORAD POPOVIĆ: “Krivokapić i Abazović Vučićevi trojanski konji”

Ko ne vjeruje u skrivene namjere Krivokapića i Konjevića, kaže Popović, neka sagleda situaciju u prijestolnici...

  • Regija

  • 16. Apr. 2022  16. Apr. 2022

  • 0

Povratak Ranka Krivokapića iz političke penzije i najava koalicije sa Dritanom Abazovićem, koji je 2020. uspio ono što SDP nije od 2014. do 2016. – da dovede na vlast velikosrpske nacionaliste, najavljuje njihovo jedinstvo inicirano na lokalnim izborima u Ulcinju i na Cetinju, ocijenio je književnik Milorad Popović za Gradsku RTV.

“Marginalizacija DPS-a, kao najjače suverenističke stranke, je njihov sekundarni cilj, a krajnji je završetak asimilacije crnogorske nacije pod egidom prozapadne retorike i tobožnjom brigom za Crnogorsku pravoslavnu crkvu, te dalja razgradnja institucija civilnog društva koje su potonju godinu i po postale marionete ruskih i srpskih agentura”, smatra Popović.

Ko ne vjeruje u skrivene namjere Krivokapića i Konjevića, kaže Popović, neka sagleda situaciju u prijestonici, gdje je nakon “koalicije SDP-a sa strankama Joanikija Mićovića” potpuno razoren patriotski naboj Cetinjana, stvaran dugogodišnjim otporom velikosrpstvu, koji je kulminirao na Belvederu.

alt

“Sama stranačka struktura najavljene Vlade, koja treba dvotrećinskom većinom da donosi strateške, inače nelegitimne, ugovore sa imperijalnom crkvom čija je centrala u Srbiji, sugeriše da su Krivokapić i Konjević, kao i Abazović, trojanski konji Aleksandra Vučića, Crkve Srbije i njihovih saveznika u Crnoj Gori –  Demokratskog fronta i Demokrata”, zaključuje Popović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...