PJEVAO JE I S ĐOKOVIĆEM: Zlatan Ibrahimović se priprema za "Supertalent", pogledajte šta pjevuši po kući... (VIDEO)

Popularni dvojac je odmah zapjevao, a snimka je bila hit na društvenim mrežama.

  • Show

  • 19. Apr. 2022  19. Apr. 2022

  • 2

Osim što je dobar fudbaler, Zlatan Ibrahimović je u narodu poznat kao veliki veseljak.

Ibrahimović obožava slušati narodne pjesme, a najdraži su mu pjevači iz Srbije i Bosne i Hercegovine. Slavni fudbaler Milana ne srami se svojih korijena, a pjesmu ''Jutro je'' Nade Topčagić ponovo je napravio hitom.

No ne sluša Ibrahimović samo tu pjesmu, na Instagramu je objavio i hit ''Pijan'' od Nedeljka Bajića Baje.

Uz sve to švedski reprezentativac je napisao da je spreman za italijansko izdanje Supertalenta.

Ibrahimović je prošle godine u Milanu slavio svoj 40. rođendan, na koji su došli brojni poznati fudbaleri, a gošća iznenađenja bila je Nada Topčagić, koja je pjevala pred igračima Milana i Zlatanovim prijateljima.

Pjevao i s Đokovićem

Ibrahimović je prošle godine posjetio i finale ATP-a kako bi se družio s Novakom Đokovićem. Popularni dvojac je odmah zapjevao, a snimka je bila hit na društvenim mrežama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...