NERMIN NIKŠIĆ NAKON ZEMLJOTRESA: "SDP i ja lično ćemo učiniti sve da pomognemo pogođena područja"

"Neka je rahmet mladoj, nevinoj duši Elmiri Sefo. Njenoj porodici  želim sabur i da pronađu barem malu utjehu u uzornom životu njihove kćerke koji je očito bio za primjer", napisao je Nikšić.

  • Politika

  • 23. Apr. 2022  23. Apr. 2022

  • 0

Predsjednik SDP-a BiH Nermin Nikšić kaže da ga je nesreća koja je zadesila građane, posebno na jugu naše zemlje, zatekla izvan  domovine, ali da je u stalnom  kontaktu sa prijateljima i  dužnosnicima i da dijeli  zabrinutost i tugu zbog ove nesreće.

"Nesreća koja je zadesila građane, posebno na jugu naše zemlje, zatekla me, nažalost, izvan naše domovine. U stalnom sam kontaktu sa prijateljima i našim dužnosnicima i dijelim zabrinutost i tugu zbog ove nesreće. 

Neka je rahmet mladoj, nevinoj duši Elmiri Sefo. Njenoj porodici  želim sabur i da pronađu barem malu utjehu u uzornom životu njihove kćerke, koji je očito bio za primjer. 

SDP BiH i ja lično ćemo učiniti sve da pomognemo pogođena područja i naše sugrađane hercegovačke regije", napisao je Nikšić na svom Facebook profilu.

Nesreća koja je zadesila građane, posebno na jugu naše zemlje, zatekla me, nažalost, izvan naše domovine. U stalnom sam...

Objavljuje Nermin NikšićSubota, 23. travnja 2022.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...