NIKAD ROBOM: Zorana Milanovića građanin pitao - "Kakva je roba?" i ostavio ga bez teksta....

Podsjetimo, saborski zastupnik Hrvoje Zekanović je u srijedu, po njegovu aludiranju, u Sabor donio vrećicu kokaina.

  • Regija

  • 29. Apr. 2022  29. Apr. 2022

  • 1

Nakon što je u srijedu predsjednik Hrvatske Zoran Milanović sudjelovao na otkrivanju spomenika žrtvama holokausta i ustaškog režima, u četvrtak je sudjelovao na obilježavanju 31. godišnjice osnivanja 4. gardijske brigade Pauci. Prije toga, u 11 sati Milanović je položio vijenac i zapalio svijeću u spomen-kapelici "Sveti Križ".

Tek nakon što se rukovao s bivšim ministrom odbrane Damirom Krstičevićem, Milanovića je jedan muškarac upitao: "Kakva je roba?"

Milanović je malo zastao i pitao: "Ha?", ali se ne može jasno čuti što mu je zatim rekao. Ubrzo nakon toga nastavio je s obilježavanjem godišnjice.

Podsjetimo, saborski zastupnik Hrvoje Zekanović je u srijedu, po njegovu aludiranju, u Sabor donio vrećicu kokaina.

Video možete pogledati OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...