SVEKAR NIKOLINE PIŠEK OTKRIO OD ČEGA JE UMRO NJEGOV SIN: "Moram da kažem da moj Vidoje nije..."

„Molim Vas ne skrnavite uspomenu na mog sina, oca dve divne ćerkice, imajte dušu i pustite ga da počiva u miru!“

  • Estrada

  • 10. Maj 2022  10. Maj 2022

  • 1

Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, ispričao je detaljno od čega je umro njegov nasljednik, prenosi Nova.rs.

"Naša tuga za sinom je neizmerna, srce nam se cepa! Nije ni primereno ni da se drugi a kamo li ja bavim temama koje su toliko prizemne i sramotne u momentu kada nas je napustilo mlado i divno biće. Moram da kažem da moj sin nije umro tokom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo uspred respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića“, rekao je sa tugom u glasu Miša Grof za „Blic“, pa dodao:

„Molim Vas ne skrnavite uspomenu na mog sina, oca dve divne ćerkice, imajte dušu i pustite ga da počiva u miru!“

Porodica preminulog Vidoja Ristovića obaveštava sve prijatelje i porodicu o ispraćaju historičara umjetnosti na vječni počinak:

"Neizmerna bol i tuga za našim jedinim preminulim sinom u 44.godini života. Obaveštavamo rođake i prijatelje da će se opelo održati 12. maja.2022. godine na Novom groblju u 14:30 časova."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...