NAKON PRONALASKA TIJELA U DUNAVU: Poznato je kada će porodici Periš biti saopšteni rezultati DNK analize

Matej Periš nestao je u noći između 30.i 31.decembra prošle godine.

  • Hronika

  • 19. Maj 2022  

  • 0

Obdukcija tijela za koje se sumnja da je Matej Periš (28) koji je prije više od četiri mjeseca, nestao u Beogradu počela je rano jutros.

Prema informacijama, do kraja dana javnosti će biti saopšteni rezultati DNK analize.

"Rekli su mi da će na osnovu DNK utvrditi da li je riječ o mom sinu. Iz onoga što znam po svemu sudeći radi se o mom Mateju i to na osnovu DNK-a analize. Šta god da je suočiću se sa istinom", rekao je Nenad Periš, piše Telegraf.

On je kasno sinoć došao u Beograd.

- Počela je obdukcija tijela koje je juče izvučeno iz Dunava. S obzirom da se radi i toksikološka analiza rezultat će biti poznat za nekoliko nedjelja. DNK-a analiza je ubrzana jučer i njen rezultat biće poznat u toku dana", kaže izvor blizak istrazi.

Matej Periš nestao je u noći između 30.i 31.decembra prošle godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...