NESLUŽBENE INFORMACIJE: Na tijelu Mateja Periša nisu pronađeni tragovi nasilja

Također, navodi se kako je u toku obdukcija, a potpuno tačne podatke o cjelokupnom događaju trebala bi dati toksikološka analiza čiji se rezultati mogu očekivati u narednih nekoliko sedmica.

  • Hronika

  • 19. Maj 2022  20. Maj 2022

  • 0

Nakon što je jučer u Dunavu kod Ade Huje pronađeno tijelo, i nakon što je DNK analiza potvrdila kako je riječ o Mateju Perišu, u toku su dodatne analize koje bi trebale otkriti uzrok smrti Periša koji je nestao u noći s 30. na 31. decembar 2021. godine.

Kako piše Telegraf.rs, prvi rezultati istrage pokazali su da se Matej Periš utopio i da na njegovom tijelu nema vidljivih povreda koje bi ukazivale na nasilnu smrt.

Također, navodi se kako je u toku obdukcija, a potpuno tačne podatke o cjelokupnom događaju trebala bi dati toksikološka analiza čiji se rezultati mogu očekivati u narednih nekoliko sedmica.

Podsjetimo, tijelo Periša pronašao je jučer kapetan jednog od brodova Milovan Zelenović.

"Šetali smo po palubi vidjeli kako voda nosi tijelo, da se zaustavlja malo dalje. Vjetar ga je donio, plivao je nizvodno Dunavom. Oko 9 sati, u pola 10 je stigla policija. Tijelo je bilo u stanju raspadanja, neki dečko koji je šetao pored je provjerio na internetu i vidio da je isto obučen kao Matej Periš. Imao je jednu bijelu patiku i crnu majicu. Muškarac kad se udavi, on je okrenut tijelom na dole", rekao je Zelenović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...