TAJNA VEZA PUTINOVE KĆERKE SA ZELENSKIM: Da li je prezimenjak rođak predsjedniku Ukrajine?

Katerina Tikhonova, kćerka Vladimira Putina iz braka s bivšom prvom damom Kremlja Ljudmilom, u vezi je s baletanom koji dijeli prezime s ukrajinskim predsjednikom Zelenskim.

  • Show

  • 19. Maj 2022  19. Maj 2022

  • 0

Kćerka Vladimira Putina Katerina Tikhonova u vezi je s muškarcem koji ima isto prezime kao i ukrajinski predsjednik Zelenski. Par navodno ima i dvogodišnje dijete. Već se godinama posjećuju u Munchenu, no zbog sankcija koje su obuhvatile i Katerinu, letovi joj više nisu omogućeni.

Katerina Tikhonova, kćerka Vladimira Putina iz braka s bivšom prvom damom Kremlja Ljudmilom, u vezi je s baletanom koji dijeli prezime s ukrajinskim predsjednikom Zelenskim, piše Daily Mail.

Sankcije protiv 35-godišnje Katerine, uvedene zbog očeve invazije na Ukrajinu, zaustavile su njene redovne letove iz Moskve za München, gdje se sastajala s Igorom Zelenskim, 52-godišnjim ruskim baletanom. Zelenski je u svojoj uspješnoj karijeri kao plesač i redatelj radio u New Yorku i Londonu, a donedavno je vodio i Bavarski državni balet. Tokom njihovih minhenskih susreta čuvale bi ih ruske tajne službe.

Katerina, koja je do 2017. godine bila u braku s najmlađim ruskim milijarderom Kirilom Šamalovim (40), sa svojim novim partnerom Zelenskim ima i dvogodišnju kćerku, otkrivaju ruska nezavisna novinska kuća IStories i njemački Der Spiegel, prenosi Dnevnik.hr.

Putin nije bio naklon prema Rusima koji žive na Zapadu, uprkos tome što njegova vlastita kćerka često putuje u München uz punu državnu podršku i sigurnost kako bi provodila vrijeme sa svojim dečkom. Do početka ove godine i rata u Ukrajini, čini se da je živjela s njim u Njemačkoj.

Novinarska istraga otkrila je dokumente koji dokazuju letove u kojima su bili 'Tikhonova, Zelenski, dijete, dadilje, zaštitari'. U razdoblju od dvije godine Katerina je 'letjela u München, gdje je Zelensky radio, više od 50 puta.' U dokumentima se nalaze putovnice Putinove kćeri, Zelenskog i djevojčice rođene 2017. godine.

Za Zelenskog, Rusa gruzijskih korijena, ne vjeruje se da je u srodstvu s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim. Katerina Tikhonova, koja je rođena kada je njen otac bio špijun KGB-a u Njemačkoj, prema rijetkim i ranijim snimkama bila je strastvena akrobatska 'rock'n'roll' plesačica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...