IGRALA NA KARTU ELEGANCIJE: Kate Middleton sve oduševila izgledom na premijeri novog "Top Guna" (FOTO)

Po pitanju torbice odlučila za crni clutch model s potpisom svog omiljenog brenda, Alexander McQueen.

  • Žena

  • 20. Maj 2022  20. Maj 2022

  • 0

Nakon svečane premijere u Cannesu, nastavak "Top Guna" stigao je i do britanske prijestolnice, a filmskoj ekipi na crvenom tepihu tim se povodom pridružio kraljevski par, Kate Middleton i princ William. Blistanje na svečanim filmskim premijerama za vojvotkinju od Cambridgea nije nikakva nepoznanica. Nakon nezaboravnog, zlatnog izdanja na premijeri posljednjeg filma o Jamesu Bondu, britanska miljenica servirala je najnovije red carpet izdanje u sklopu premijere novog nastavka "Top Guna". 

Tim povodom odlučila je igrati na kartu elegancije ukravši pozornost u crno-bijeloj haljini s potpisom francuskog dizajnera Rolanda Moureta.

Kate Middleton i Tom Cruise

Pripijenog kroja, spomenuta kreacija prvenstveno se isticala dizajnom ovratnika. Bijela tkanina na dekolteu predstavljena je u formi padajućih naramenica, a kako bi najveća pozornost bila upravo na haljini pobrinula se odabirom suptilnih dodataka.

Dijamantne, viseće naušnice u obliku zvijezda s potpisom britanskog dizajnera Robinsona Pelhama pokazale su se punim pogotkom, dok se po pitanju torbice odlučila za crni clutch model s potpisom svog omiljenog brenda, Alexander McQueen, navodi Tportal.hr.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...