TEORIJA ZASTUPNIKA U PARLAMENTU FBiH: "Kandidatura Mijatovića je glas za Dodika"

"Prije godinu dana pretrpio sam teške uvrede kada sam izjavio da bi Vojin Mijatović mogao biti trojanski konj Milorada Dodika u borbi za fotelju u Predsjedništvu BiH".

  • Mini market

  • 21. Maj 2022  21. Maj 2022

  • 4

Nihad Čolpa, zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH, ocijenio je u petak kako bi eventualna kandidatura Vojina Mijatovića za člana Predsjedništva BiH iz entiteta RS značila još četiri godine za Milorada Dodika u krovnoj državnoj instituciji.

Čolpa je zaključio kako je potpredsjednik SDP-a, ustvari, trojanski konj Dodika…

“Eventualna kandidatura Vojina Mijatovića, visokog funkcionera SDP-a, ostavlja Milorada Dodika ili nekog drugog iz SNSD-a u Predsjedništvu BiH. Prije godinu dana pretrpio sam teške uvrede kada sam izjavio da bi Vojin Mijatović mogao biti trojanski konj Milorada Dodika u borbi za fotelju u Predsjedništvu BiH tako što će odvući presudan dio bošnjačkih glasova koje bi poslije Dodikovih uvreda na račun Bošnjaka vjerovatno dobila opozicija”, rekao je zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH.

Međutim, kako je dodao Čolpa, javnost treba znati zašto SDA i SDP u RS rade za Dodika.

(N1)   

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...