FIRMA IZ ŽIVINICA U VELIKOJ EKSPANZIJI: Kavgiko otvorio fabriku kreveta u Petrovu

Višković je najavio da će i ovo preduzeće dobiti podsticaje, kao i druga u Republici Srpskoj.

  • Ekonomija

  • 21. Maj 2022  23. Maj 2022

  • 1

U Petrovu je u petak, 20. maja, otvorena fabrika kreveta Models, koja je u vlasništvu grupacije Kavgiko iz Živinica, prenosi BL portal.

Vrpcu je presjekao predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković zajedno sa načelnikom opštine Petrovo Ozrenom Petkovićem i vlasnikom grupacije Kavgiko Arslanom Kavgićem.

Višković je poželio dobrodošlicu investitoru, te istakao da cijeni njihovo poslovno iskustvo i položaj na tržištu u proteklih 20 godina.

"U biznisu nema ljubavi i emocija već se gleda šta ste uradili i zaradili", izjavio je Višković, koji očekuje dobre radne uslove za zaposlene radnike.

On je ukazao na značaj svakog novog zaposlenog radnika i najavio podršku Vlade Republike Srpske njihovim daljim investicijama.

Višković je najavio da će i ovo preduzeće dobiti podsticaje, kao i druga u Republici Srpskoj.

Kavgić je naveo da preduzeće trenutno zapošljava stotinjak radnika sa planom da ih do kraja godine bude više od 300. On kaže da je grupacija Kavgiko izvozno orjentisana na tržište EU.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...