DNEVNI GLAMUR LATINO DIVE: J. Lo u haljini savršenoj za ljeto, kao da nema ništa na sebi

Velika ljubiteljica odjevnih komada koji otkrivaju tijelo i kožu, Jennifer Lopez nosila je kombinezon oversized kroja, a iako je riječ o širokom modelu, za malo senzualnosti kombinezon ima duboki V izrez te otvorena leđa s efektnim čvorom.

  • Žena

  • 30. Maj 2022  

  • 0

Jennifer Lopez posjetila je plesni studio i pritom pokazala novu odjevnu kombinaciju. Pop diva odlučila se za maksimalnu udobnost i u plesni studio u Los Angelesu došla u odjevnom komadu savršenom za ljeto koji može zamijeniti i dugačku haljinu.

 

Jennifer Lopez u oversized kombinezonu i visokim tenisicama brenda Nike - 1Jennifer Lopez u oversized kombinezonu i visokim tenisicama brenda Nike - 2

Velika ljubiteljica odjevnih komada koji otkrivaju tijelo i kožu, Jennifer Lopez nosila je kombinezon oversized kroja, a iako je riječ o širokom modelu, za malo senzualnosti kombinezon ima duboki V izrez te otvorena leđa s efektnim čvorom. Zbog širokog kroja kombinezon izgleda poput maksi haljine koju lako može i zamijeniti u ljetnim odjevnim kombincijama, a djeluje toliko lagan i prozračan da se žena u njemu osjeća kao da nema ništa na sebi. 

Ispod kombinezona tamnoplave boje J. Lo je nosila sportski model grudnjaka ukrašen čipkom. Modni stajling pjevačica je upotpunila s visokim tenisicama brenda Nike, a riječ je o modelu "Pine Green" Air Jordan 1 Retro u kombinaciji tamnozelene, crne i bijele boje. Taj retro model tenisica kroz godine stekao je kultni status, kao i ostali modeli Air Jordan koje Jennifer Lopez i inače voli nositi te ih ima nekoliko pari.

Jennifer Lopez u oversized kombinezonu i visokim tenisicama brenda Nike - 3Jennifer Lopez u oversized kombinezonu i visokim tenisicama brenda Nike (Foto: Profimedia)

Za malo dnevnog glamura, J.Lo je outfitu dodala krupniju metalnu ogrlicu i sunčane naočale modne kuće Dolce & Gabbana, prenosi Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...