OBJAVLJENA STRAŠNA PORUKA KOJU SU ZAPRIMILE POLICIJSKE STANICE U SARAJEVU: "Na ovaj korak su nas natjerale vlasti BiH nasrtajem na naš bratski srpski narod u RS-u"

U policijskim stanicama u Sarajevu su stigle dojave o bombi, potvrđeno je za "Slobodnu Bosnu" iz MUP-a Kantona Sarajevo.

  • Hronika

  • 01. Jun. 2022  02. Jun. 2022

  • 6

U policijskim stanicama u Sarajevu su stigle dojave o bombi, potvrđeno je za "Slobodnu Bosnu" iz MUP-a Kantona Sarajevo.

"Na e-mail adrese više organizacionih jedinica Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo u 9.35 sati zaprimljene su dojave o navodno postavljenim bombama u više policijskih uprava Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

S tim u vezi poduzete su aktivnosti na KDZ pregledima objekata na koje odnose zaprimljene dojave. Više informacija nakon što te aktivnosti koje su u toku bude završene", rekao je glasnogovornik MUP-a KS Mirza Hadžiabdić.

Dojave o bombi su stigle u policijske stanice: Novo Sarajevo, Centar, Ilijaš, Vogošća, Stari Grad, Novi Grad,...

Na e-mail adresu policijskih stanica stigla je poruka na ćirilici:

"Na ovaj korak su nas natjerale vlasti BiH svojom antiruskom politikom i nasrtajem na naš bratski srpski narod u RS-u. NATO Vam neće pomoći. Utječite na svoju vladu ako ne želite, kao u Ukrajini. S poštovanjem FSB!"

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...