ČEKA NAS NOVI KOLAPS: Od sutra obustavljen saobraćaj na raskrsnici u Nedžarićima

Saobraćaj će na ovoj raskrsnici biti potpuno obustavljen.

  • Vijesti

  • 03. Jun. 2022  03. Jun. 2022

  • 0

Zbog radova na rekonstrukciji tramvajske pruge, od 4. do 7. juna 2022. godine, doći će do privremene izmjene režima saobraćaja na raskrsnici kod tramvajske okretnice u Nedžarićima.

Saobraćaj će na ovoj raskrsnici biti potpuno obustavljen. Alternativni pravac bit će Džemala Bijedića - Ante Babića - Džemala Bijedića.

Nakon toga, radovi će se izvoditi i na raskrsnici na Stupu, tačnije kod stanice Energoinvest, od 8. do 15. juna, na kojoj će doći do zabrane skretanja lijevo za teretna vozila iz pravca Ilidže.

Ostala vozila će moći saobraćati bez smetnji. Alternativni pravac je Džemala Bijedića - Kurta Schorka - Džemala Bijedića, saopćio je Press Vlade Kantona Sarajevo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...