APSOLUTNI HIT NA INTERNETU: Hor bečkih dječaka Milorada Dodika, Đajić u transu, Mazalica ne zna tekst, dok sa strane skakuće Aleksić…

Nakon pjevačkih pokušaja s mještanima Bronzanog Majdana gdje se Dodiku pridružio i Vlado Đajić, direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, ponovo svjedočimo urnebesnim scenama.

  • Vijesti

  • 09. Jun. 2022  09. Jun. 2022

  • 5

Građani Bosne i Hercegovine navikli su da lider SNSD-a Milorad Dodik često zapjeva pred kamerama, u kafanama i pod šatorima, a još uvijek se sjećamo skandala sa harmonikašem u Predsjedništvu BiH.

No, nije Dodik usamljen u pjevačkim eskapadama. Nakon pjevačkih pokušaja s mještanima Bronzanog Majdana gdje se Dodiku pridružio i Vlado Đajić, direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, ponovo svjedočimo urnebesnim scenama.

„Slobodna Bosna“ objavljuje snimak iz Banje Luke. Vlado Đajić je u transu, Srđan Mazalica ne zna tekst pa glada u papir, dok u pozadini vidimo još neke visoke funkcionere iz SNSD-a u akciji.

Pogledajte kako na sceni izgleda Hor bečkih dječaka Milorada Dodika.

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...