TRANSFER BOMBA S APENINA: Edin Džeko na meti talijanskog velikana, interes pokazao i najbogatiji klub svijeta…

Bilo kako bilo, Džeku s Interom veže još godinu dana ugovora, a hoće li karijeru nastaviti u nekom od navedenih klubova, ostaje da vidimo.

  • Sport

  • 16. Jun. 2022  16. Jun. 2022

  • 0

Edin Džeko, dvostruki strijelac protiv Finske i najbolji bh. nogometaš mogao bi ove sezone napustiti redove talijanskog viveprvaka i osvača Kupa.

Kako pišu mediji u Italiji za usluge  Edina Džeke ponovo je zainteresiran Juventus, koji je u nekoliko navrata pokušao da ga dovede. Stvari je dodatno podgrijala vijest o povratku Lukakua iz Chelseaja u redove Intera, čije je mjesto vrlo uspješno zauzeo upravo Džeko.

Džekino ime povezuje se i sa Realom. No ta priča i njie izgledna, znamo li da Real Madrid u svoje redove ne dovodi starije igrače.

U kolumni španske Marce navodi se da bi Džeko mogao biti zamjena za Karima Benzemu, No, s obzirom na godine i činjenicu da bi grijao klupu za rezerve, teško je očekivati da bi Džeko na takvo što i pristao.

Bilo kako bilo, Džeku s Interom veže još godinu dana ugovora, a hoće li karijeru nastaviti u nekom od navedenih klubova, ostaje da vidimo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...