RADOVI KASNE, ROKOVI POMJERENI: Pelješki most dobio službeni naziv, otvorenje zakazano za…

Dvije plave table postavljene su s obje strane mosta.

  • Ekonomija

  • 16. Jun. 2022  16. Jun. 2022

  • 0

Pelješki most dobio je službeni naziv "Most Pelješac". Na pristupnim cestama radi se užurbanim tempom kako bi sve bilo spremno za posljednje tehničke preglede. Najavljen je i datum svečanog otvorenja mosta. 

Dvije plave table postavljene su s obje strane mosta. Na njima je znak mosta ispod kojega je natpis Pelješac.

- Tako je, dakle Most Pelješac završen i, sukladno tome,  postavljena je i prometna ploča prema prometnoj dokumentaciji, kaže Davor Perić iz Hrvatskih cesta. 

Time je ispoštovana uobičajena praksa da se infrastrukturnim objektima poput mosta Pelješac daju imena prema područjima u kojima se oni nalaze.  

Određen je i datum svečanog otvorenja. Most će biti otvoren 26. jula, a do kraja godine planiran je završetak preostalih sedam kilometara obilaznice Stona, kazao je za HRT ministar Oleg Butković

Preostali radovi na pristupnim cestama i odmorištima još uvijek se obavljaju.

- U tijeku su i završni radovi na nekim elektrosustavima, prometne opreme i signalizacije, vatrodojava i sličnog koje su sve skupa bitne za integriranje ovog našeg dijela dionice u cjelokupnu priču cestovnog povezivanja južne Hrvatske, pojašnjava voditelj radova na Pelješkom mostu, Ivica Granić

Sve treba biti dovršeno do 13. srpnja, za kada je predviđen tehnički pregled dionice pristupne ceste koja će biti puštena u promet zajedno s mostom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...