NEVJEROVATAN TEST LEGENDARNOG TERENCA: Šest krovnih granata, četiri podvozne granate, dvije nagazne mine i TNT su detonirani, pogledajte kako je sve završilo… (VIDEO)

Šest krovnih granata, četiri podvozne granate, dvije nagazne mine te spomenuti TNT su detonirani i nisu mogli probiti kabinu.

  • Auto

  • 17. Jun. 2022  17. Jun. 2022

  • 0

INKAS je kompanija koja se bavi proizvodnjom oklopljenih automobila za ljude kojima zaštite nikad dosta. Blindirani Land Cruiser s VPAM VR7 certifikatom prošao je nevjerovatan test.

U videu je demonstrirano što to znači i kako izgleda kada detonirate 15 kg TNT-a pored velikog SUV-a – VR7 označava da vozilo može izdržati 7,62×51 kao i 5,56×45 metake. U Toyotu je tokom testiranja ispucano 780 metaka različitih kalibara. Dodatno, INKAS je postigao razinu 2 certifikata STANAG4569 zaštite od granata, standard koji je postavio NATO za zaštitu putnika u logističkim i lakim oklopnim vozilima. Šest krovnih granata, četiri podvozne granate, dvije nagazne mine te spomenuti TNT su detonirani i nisu mogli probiti kabinu.

Pogledajte šta je sve prošla Toyota…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...