ODABRALA KATE MIDDLETON: Ružičasto odijelo s potpisom omiljene modne kuće pun je pogodak za ovakve prilike (FOTO)

Baš poput španske kraljice Letizije, vojvotkinja se odlučila za modni klasik kojim ne možete nikad pogriješiti, a žensko odijelo se i ovoga puta pokazalo dobitnom kombinacijom.




  • Žena

  • 17. Jun. 2022  

  • 0

Iako je najčešće viđamo u haljinama, supruga princa Williama napravila je modni iskorak prilikom susreta s ministrima i stručnjacima na kojem su predstavljena nova istraživanja Centra za rano djetinjstvo Royal Foundation u Londonu.

Nakon što je oduševila fashionistice u bijeloj svilenoj košulja-haljini retro kroja, lijepa vojvotkinja zadivila je u ružičastom odijelu koje će se svidjeti onima koji cijene poslovni chic

Kate Middleton bila je utjelovljenje čiste elegancije u sakou i hlačama s potpisom omiljene joj modne kuće Alexander McQueen, upotpunivši stajling bijelim topom i salonkama od brušene kože.

Baš poput španske kraljice Letizije, vojvotkinja se odlučila za modni klasik kojim ne možete nikad pogriješiti, a žensko odijelo se i ovoga puta pokazalo dobitnom kombinacijom.

tportal

(Foto: Profimedia)

Dobro raspoložena buduća kraljica bila je domaćica okrugloga stola o važnosti brige za razvoj djece i njihovo mentalno zdravlje, na kojem su učestvovali ministri britanske vlade.

Stajling bez greške upotpunila je dijamantnim naušnicama i ogrlicom od bijelog zlata i dijamanta, oboje s potpisom brenda Mappin & Webb.

alt

Kosu je stilizirala u jednostavnu frizuru, a svoju prirodnu ljepotu naglasila je nenametljivim make-upom, prozračnom podlogom, decentno istaknutim očima i ružičastim ružem za usne, prenosi Tportal.hr. 

  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...