“ZAPELO MI JE...": Američki predsjednik Joe Biden pao sa bicikla, intervenisala tajna služba (VIDEO)

Biden se brzo sabrao poslije pada i nekoliko minuta pričao sa ljudima koji su se okupili da gledaju kako vozi bicikl.

  • Svijet

  • 18. Jun. 2022  18. Jun. 2022

  • 0

Predsjednik SAD-a Joe Biden pao je prilikom silaska sa bicikla na kraju vožnje danas u državnom parku blizu njegovog ljetnjeg doma u američkoj državi Delaver, ali nije povrijeđen.

“Dobro sam”, rekao je Biden kada su mu agenti tajne službe brzo pomogli da se digne. “Zapelo mi je stopalo”, dodao je.

Sedamdesetdevetogodišnji Biden i prva dama Jill Biden završavali su jutrarnju vožnju biciklom kada je predsjednik odlučio da se odveze do grupe ljudi koji su stajali pored biciklističke staze.

On se brzo sabrao poslije pada i nekoliko minuta pričao sa ljudima koji su se okupili da gledaju kako vozi bicikl.

Bidenovi provode dugi vikend u svom domu u Rehoboth Beachu u Delaveru. U petak su obilježili svoju 45. godišnjicu braka, prenose agencije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...