BIVŠA ZVIJEZDA REALA IZ MADRIDA RAZBJESNILA NAVIJAČE: Sergio Ramos objavio fotografiju iz Dubaija, pa je brže-bolje obrisao... (FOTO)

Fotografija je ubrzo "nestala" s Ramosovog Instagram profila.

  • Šareni svijet

  • 20. Jun. 2022  20. Jun. 2022

  • 0

Bivši nogometaš Real Madrida koji je prošlu sezone proveo u redovima PSG-a Sergio Ramos provodi ljetni odmor u Dubaiju, gdje je sa suprugom Pilar Rubio.

Na društvenim mrežama pohvalio se skupim odreskom, odnosno odreskom omotanim u zlato vrijednim gotovo 1.000 eura. 

Fotografija se nije svidjela dobrom dijelu njegovih pratitelja, pa su uslijedile reakcije u kojima su ga optužili za nedostatak empatije.

Sergio Ramos y Pilar Rubio presumen de haberse comido un chuletón bañado en  oro: vale 900 euros y se puede comer en Dubái

- Pola zemlje radi za taj iznos cijeli mjesec i po 50 sati sedmično, napisao je jedan pratitelj.

Fotografija je ubrzo "nestala" s Ramosovog Instagram profila.

He paid 500 euros for … gold steak

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...