KRISTIJAN ILIČIĆ JE U ZEMLJOTRESOM POGOĐENOM AFGANISTANU: "Snažno mi je zatresao krevet..."

Iličić se oglasio na društvenim mrežama i obavijestio pratitelje da je on dobro, međutim zemljotres magnitude 6,1 ostavio je katastrofalne posljedice u nekim dijelovima te zemlje.

  • Šareni svijet

  • 22. Jun. 2022  22. Jun. 2022

  • 0

Jedan od najpoznatijih regionalnih pustolova i travel blogera Kristijan Iličić, trenutno se nalazi u Afganistanu kojeg je sinoć pogodio snažan potres.

Iličić se oglasio na društvenim mrežama i obavijestio pratitelje da je on dobro, međutim zemljotres magnitude 6,1 ostavio je katastrofalne posljedice u nekim dijelovima te zemlje. "U 11. mjesecu 2020. posjetio sam Afganistan i zauvijek se zaljubio u tu zemlju. U augustu 2021. zemlja je pala pod kontrolu talibana. Sada sam već neko vrijeme opet tu, prevalio sam do sad 3000 kilometara po Afganistanu, a moram i sa žaljenjem javiti da je noćas ovu napaćenu zemlju pogodio i razorni potres. Snažno mi je zatresao krevet, no sve je okej. U Kabulu je sve okej, no na drugom dijelu zemlje ima dosta žrtava", napisao je Iličić uz snimke koje je ranije snimio u toj zemlji.  "Sve storyje vam donosim čim sigurno izađem iz države! Imam jako puno priča i vidjet ćete kako sada izgleda život pod vlašću talibana", poručio je Kristijan koji je ranije otkrio da radi vlastite sigurnosti objave će početi stavljati tek nakon što izađe iz države. 

Podsjećamo, uslijed snažnog zemljotresa u Afganistanu poginulo je najmanje 250 osoba, dok je veliki broj ljudi povrijeđen.

(Klix.ba)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...