BRITNEY SPEARS SE VRATILA NA INSTAGRAM: "Ovo je najveća novost u mom životu..."

"Još nismo bili na medenom mjesecu. Vjenčali smo se i preselili u novi dom otprilike u isto vrijeme. Vjerujte mi, to nam nije bila najpametnija odluka", rekla je Britney.

  • Show

  • 24. Jun. 2022  24. Jun. 2022

  • 1

Umjesto s medenog mjeseca, Britney Spears javila se fanovima iz svog novog doma u Calabasasu, nedaleko od Los Angelesa. Dok je njezin suprug Sam Asghari skakao u veliki bazen, pjevačica je fanovima snimila kako izvana izgleda vila sa sedam spavaćih soba, devet kupaonica, kinom, teretanom, vinskim podrumom, sobom koja služi samo za umatanje darova...

U prvoj objavi poslije sedam dana izbivanja s društvenih mreža oglasila se s novog profila na Instagramu jer je stari zatvorila: šetala se posjedom, snimala i pojašnjavala fanovima kako provodi dane. 

Vila u mediteranskom stilu vrijedna 11,8 miliona dolara nalazi se u istoj četvrti kao i dom njezinog bivšeg supruga Kevina Federlinea i njihovih sinova Seana i Jaydena, što je vjerovatno važan razlog za preseljenje. 

"Još nismo bili na medenom mjesecu. Vjenčali smo se i preselili u novi dom otprilike u isto vrijeme. Vjerujte mi, to nam nije bila najpametnija odluka", rekla je Britney.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...