KRAJ SARADNJE S ARGENTINCEM: Mauricio Pochettino i PSG se rastaju, na klupu stiže...

Sporazumni ugovor o prekidu saradnje bit će uskoro gotov, preostali su još sitni detalji da se završe i tada će sve postati zvanično.

  • Sport

  • 01. Jul. 2022  01. Jul. 2022

  • 0

Paris Saint Germain se konačno razišao sa Mauricijem Pochettinom, javlja italijanski novinar Fabrizio Romano.

Sporazumni ugovor o prekidu saradnje bit će uskoro gotov, preostali su još sitni detalji da se završe i tada će sve postati zvanično.

Kao Pochettinov nasljednik na klupi Svetaca pominje se Cristophe Galtier, a njegova promocija na novoj funkciji trebalo bi da uslijedi sljedeće sedmice.

Riječ je o doskorašnjem treneru fudbalera Nice. Vidjet ćemo da li će on uspjeti ono što nikome nije do sada, da osvoji trofej Lige šampiona. Upravo taj neosvojeni trofej je glavni razlog Pochettinovog odlaska.

Pored Nice Galtier je radio u Lilleu i St Etteneu. Vidjet ćemo da li će to biti dovoljno da izađe na kraj sa zvijezdama poput Messija, Mbappea i Neymara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...