NA LIJEPOM PLAVOM JADRANU: Objavljene prve fotke Beckhamovih na odmoru (FOTO)

Luksuzni resort na Lopudu, gdje je porodica odsjela, nekadašnji je franjevački samostan nastao u 15. vijeku, koji je obnovila barunica Francesca von Habsburg.

  • Show

  • 12. Jul. 2022  12. Jul. 2022

  • 0

Objavljene su prve fotografije s ljetovanja Victorije i Davida Beckhama u Hrvatskoj. Slavni par odmara se u luksuznom kompleksu na Lopudu.

S Victorijom i Davidom stigla su i njihova djeca - sin Romeo i kći Harper, koja je u Hrvatskoj proslavila 11. rođendan. Ekipa s Pixsella snimila je porodicu dok su se odmarali ploveći Jadranom.

altalt

Inače, luksuzni resort na Lopudu, gdje je porodica odsjela, nekadašnji je franjevački samostan nastao u 15. vijeku, koji je obnovila barunica Francesca von Habsburg.

Taj kompleks je danas jedna od najluksuznijih lokacija na Jadranu. U sklopu kompleksa nalazi se i takozvani Sveti vrt. Najam kompleksa za jedan dan košta 10.000 eura za deset osoba. 

13 izvornih ćelija samostana koji se prostirao na 5.000 kvadratnih metara pretvoreno je u pet apartmana za ukupno 10 gostiju. Svaka soba nudi vlastitu kupaonicu i pogled na more ili vrt. Gostima je na raspolaganju concierge i privatni kuhar, navodi Index.hr. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...