DRUŠTVENE MREŽE GORE: Usame Zukorlić ponovo stao uz Dritana Abazovića, uslijedili su oštri komentari….

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon reakcije Usame Zukorlića.

  • Mini market

  • 13. Jul. 2022  13. Jul. 2022

  • 8

Usame Zukorlić, sin muftije Muamera Zukorlića, stao je u odbranu crnogorskog premijera

Dritana Abazovića nakon kritika na njegov račun zbog izjava u Potočarima. “Nije mu bila namjera da kaže nešto ružno”, napisao je predsjednik Stranke pravde i pomirenja.

Nakon ovih riječi ponovo se oglasio Usame Zukorlić.

"Želim da znate da Usamu ne zanima rejting kada je istina u pitanju. Lično imam jako puno razloga da govorim protiv Abazovića. Ali mi ljudskost ne dozvoljava da ćutim, a svjedočio sam onome što se zbilo na Komemoraciji. Sjećam se ja ovakvih hajki na rahmetli Muftiju na stotine jer nije išao narodu niz dlaku. Reći ću istinu kakvom je vidim, makar bio jedna i jedina osoba koja je zastupa. Mišljenje mijenjam samo na osnovu argumenata. Mi smo Stranke pravde i pomirenja i ostat ćemo to što nam je ime", poručio je on.

Uslijedili su brojni oštri komentari...

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...