PORUKA POSLANICE SDP-a: "Crna Gora je vječna i nećemo dozvoliti nikome da je pokori"

Draginja Vuksanović Stanković je svim građanima Crne Gore čestitala Dan državnosti.

  • Regija

  • 13. Jul. 2022  13. Jul. 2022

  • 0

Danas smo u Nikšiću da proslavimo najveći praznik Dan državnosti Crne Gore i da pošaljemo sliku svim građanima da se ovdje danas pokazuju evropske, građanske i multietničke vrijednosti -  Crna Gora koja se temelji na antifašizmu, kazala je poslanica SDP Draginja Vuksanović Stanković.

Ona je u kratkoj izjavi za "Pobjedu" svim građanima čestitala Dan državnosti.

"Crna Gora je vječna i biće vječna i nećemo dozvoliti nikome da je pokori. To je poruka koju šaljemo danas iz slobodarskog i antifašističkog Nikšića.

Neka je srećan Dan državnosti svim građanima i da se uvijek ponosimo našom lijepom državom i da je nikad nigdje ne postidimo", kazala je Vuksanović Stanković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...