J. LO MIJENJA PREZIME PO KOJEM JE SVIJET ZNA: Nakon udaje za Bena Afflecka podnijela zahtjev za promjenu dokumenata

Jennifer Lopez će se uskoro zvati Jennifer Affleck nakon što je podnijela dokumente za legalnu promjenu prezimena kako bi odgovaralo njenom suprugu Benu Afflecku, usljed vijesti da se par vjenčao tokom vikenda u Nevadi.

  • Show

  • 18. Jul. 2022  18. Jul. 2022

  • 0

Jennifer Lopez će se uskoro zvati Jennifer Affleck nakon što je podnijela dokumente za legalnu promjenu prezimena kako bi odgovaralo njenom suprugu Benu Afflecku, usljed vijesti da se par vjenčao tokom vikenda u Nevadi.

Sudski dokumenti pokazuju da je 52-godišnja pjevačica, navedena kao "Stranka 2", zatražila "novo ime" u prijavi vjenčanog lista, koja je prvi put primljena u subotu, 16. jula, a podnesena u nedjelju u uredu okruga Clark.

Ben je naveden kao "Strana 1" u dokumentu, a njegovo puno ime je zapisano kao "Benjamin Geza Affleck".

  Vjenčanje para održalo se u subotu kasno navečer i nastavilo se u nedjelju rano ujutro u Maloj bijeloj kapeli u Las Vegasu, gdje su izgovorili sudbonosno "Da" okruženi malom grupom prijatelja i porodice.

Par, koji je obnovio svoju romansu prošle godine nakon 17 godina, dobio je dozvolu za brak u subotu, 16. jula, prema sudskim spisima.

  Lopez je novosti potvrdila u svom biltenu za fanove On The JLo koji je potpisala kao "Jennifer Lynn Affleck".

Također, detaljno je opisala njihovu "najbolju noć ikada" i navela da su njihova djeca "najbolji svjedoci".

Ceremonija je uslijedila nekoliko mjeseci nakon što su otkrivene njihove zaruke u aprilu 2022. godine.

Glumica je ranije promijenila ime kada je bila udata za pjevača Marca Anthonyja. Gotovo šest mjeseci nakon što je njihov razvod okončan 2014. godine - i tri godine nakon što su se razdvojili - Lopez je vratila svoje staro prezime.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...