ĐONLAGIĆ, URGENTNO: "Apelujem na sve probosanske stranke da prekinu..."

Vrijeme je za akciju našeg zajedničkog bosanskog političkog fronta. Nemojmo dozvoliti da sutra već bude kasno", poručio je Đonlagić.

  • Politika

  • 27. Jul. 2022  

  • 3

Generalni sekretar Demokratske frone Dženan Đonlagić uputio je apel svim probosanskim strankama, poručivši im da prekinu prepirke, te se okrenu szajedničkoj borbi za državu

"Apelujem na sve probosanske stranke da se odmah prekinu sve međusobne prepirke i da se prevaziđu sve međustranačke razmirice.

Država nam je pred najvećim političkim udarom i cijepanjem iznutra na čisto etničke komadiće.

Politički se želi “ubiti” višestoljetno multietničko bosansko društvo kao takvo.

Zato, usmjerimo sve napore u cilju zajedničke političke borbe da zaustavimo nadolazeću podjelu države.

Građani ovo očekuju od nas.

Naša djeca i buduće generacije će nas cijeniti po tome šta ćemo danas uraditi kao snažan i jedinstven bosanski politički blok.

Vrijeme je za akciju našeg zajedničkog bosanskog političkog fronta. Nemojmo dozvoliti da sutra već bude kasno", poručio je Đonlagić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...