ONA TO ZNA: Ella Dvornik u trapericama koje ističu ono najbolje na ženskoj figuri (VIDEO)

Traperice su vječiti odjevni komad bez kojeg ne možemo zamisliti garderobu za svaki dan, a i Ella Dvornik-Pearce ima svoj najdraži model.

  • Žena

  • 29. Jul. 2022  29. Jul. 2022

  • 1

Modne kombinacije Elle Dvornik-Pearce uvijek privlače pažnju, pa bile one i sasvim jednostavne i svakodnevne. Da i vrlo jednostavna kombinacija može biti itekako efektna, Ella je pokazala u videu u kojem se pojavila u izdanju u kojem su glavna zvijezda tamnoplave skinny traperice s push-up efektom.

Ella nosi traperice brenda Salsa, model Push Up Wonder, u čijem je dizajnu korištena posebna tehnologija za podizanje stražnjice te tako do savršenstva oblikuju i naglašavaju obline i ističu ono najbolje na ženskoj figuri. Ella nosi model s povišenim strukom, koji također doprinosi besprijekornom oblikovanju struka i predjela trbuha.

Uz ove traperice "čudo" Ella Dvornik-Pearce odjenula je usku bijelu majicu s kratkim rukavima, piše Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...