VUČIĆ NAPRAVIO DRAMU: Stigao u Genralštab VS, OČEKUJE SE ODLUKA O DJELOVANJU VOJSKE...

U toku večeri pojavile su se informacije da ima i povrijeđenih građana, ali je kosovska policija vrlo brzo to demantovala.

  • Vijesti

  • 31. Jul. 2022  31. Jul. 2022

  • 8

"Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u zgradu Generalštaba na Banjici", rekao je Goran Vesić u specijalnoj emisiji na Kurir televiziji.

Vučić upravo stigao u zgradu Generalštaba na Banjici.

"Očekuje se odluka o reakciji države na nasilje na Kosovu", prenose beogradski mediji.

Podsjetimo, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija nikad nije bila u kompleksnijoj i težoj situaciji u vezi sa Kosovom, nego što je sada. Najavio je da vlasti u Prištini od večeras u ponoć planiraju da na administrativnim prelazima zaustave sve one koji imaju srpske lične karte. Vučić je zamolio Albance, međunarodnu zajednicu i Srbe sa Kosova da sačuvaju mir.

„Ne budu li hteli da sačuvaju mir, ja vam saopštavam – Srbija će pobediti“, poručio je Vučić danas.

U toku večeri pojavile su se informacije da ima i povrijeđenih građana, ali je kosovska policija vrlo brzo to demantovala.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...