BRUKA U SRBIJI: Pogledajte kako je završilo šaketanje na nogometnom terenu Superlige (VIDEO)

Sudija Milanović odmah ga je isključio iz igre.

  • Šareni svijet

  • 01. Avg. 2022  

  • 0

TSC iz Bačke Topole pobijedio je 3:0 kod Radničkog iz Niša u četvrtom kolu srbijanskog prvenstva. Gosti su poveli u 47. minuti golom Stanojeva, u 76. Vukić je povisio na 2:0, a konačnih 3:0 postavio je Josip Čalušić u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena. 

Utakmicu je obilježio domaći kapiten Aleksandar Pejović, koji je u 65. minuti dobio drugi žuti karton. Naime, nekoliko trenutaka ranije gostujući igrač Stojić faulirao je Arsića, a Pejović je prišao u želji da ubrza izvođenje slobodnog udarca. Pokušao je uzeti loptu, ali nije uspio. Potom je srušio Stojića na pod i krenuo ga žestoko udarati. Sudija Milanović odmah ga je isključio iz igre.

Radnički je zatim dobio još jedan crveni karton. U 68. minuti zbog drugog žutog kartona isključen je Gakou. Za klub iz Niša tako se završila katastrofalna sedmica. Nakon što je eliminiran iz UEFA-ine Konferencijske lige u drugom pretkolu, bolja od njega bila je malteška Gzira.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...