NA POMOLU JE VELIKI SKANDAL U SRBIJI: UEFA pokrenula istragu, sumnja se da je namještena utakmica Superlige...

Vrlo brzo uslijedila je reakcija i poruka prema Beogradu da će reagirati i provesti detaljnu istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su utjecale na odigravanje spomenute utakmice.

  • Sport

  • 26. Apr. 2022  26. Apr. 2022

  • 0

Utakmica Superlige Srbije između Radnika i Novog Pazara dobila je oznaku "sumnjivo" od UEFA te će zbog toga biti pokrenute istražne radnje kako bi se utvrdilo je li utakmica namještena, objavio je jučer srpski Sportklub. Utakmica odigrana 11. aprila završila je pobjedom domaće ekipe 2:0.

Radnik je golovima Siniše Babića u 10. i Uroša Milovanovića u 35. minuti slavio s 2:0. Činilo se da je riječ o najobičnijoj ligaškoj utakmici, ali Specijalizirane službe za praćenje klađenja, direktno povezane s UEFA-om, locirale su nekoliko sumnjivih pojava i enormno velikih uplata na pobjedu Radnika.

Vrlo brzo uslijedila je reakcija i poruka prema Beogradu da će reagirati i provesti detaljnu istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su utjecale na odigravanje spomenute utakmice, a pod sumnjom su i neki igrači Novog Pazara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...