PRVI RETAIL PARK U SARAJEVU: Još jedna javna punionica za građane Ilidže i Hadžića

Punionica je opremljena sa MOON- power punjačem koji puni snagom do 11kW i do 5x brže u odnosu na kućnu utičnicu. Punionica je javnog karaktera i punjenje je besplatno za sve vozače električnih vozila.

  • Auto

  • 02. Avg. 2022  

  • 0

Sarajevo je 28. jula postalo bogatije za još jednu javnu punionicu za električne automobile na području Ilidže i Hadžića. U saradnji sa Porsche Bosna i Hercegovina, prvi Retail park u Sarajevu, West Gate ulaže u investiciju preko 5.000,00 KM kako bi svim građanima Sarajeva i okolice omogućili besplatno punjenje svojih limenih ljubimaca dok obavljaju kupovinu.

Otvorenju su prisustvovali članovi Porsche BiH;  PR/marketing menadžerica Belgin Arnautović, e-mobility projekt menadžer Jasmin Lučkin kao i MOON Brand manadžer Haris Muratović ali i članovi Penny plus d.o.o. Sarajevo; direktor Almedin Kadrić i marketing-menadžerica Doris Rac.

Prvi Retai park West Gate vodi računa kao društveno odgovorna kompanija, doprinosu zaštite okoliša u BiH, zaštiti klime (smanjenje emisije CO2), kao i povećanoj energetskoj sigurnosti. 

Punionica je opremljena sa MOON- power punjačem koji puni snagom do 11kW i do 5x brže u odnosu na kućnu utičnicu. Punionica je javnog karaktera i punjenje je besplatno za sve vozače električnih vozila.

"Koristimo priliku da se zahvalimo kompaniji Porsche Bosna i Hercegovina, koja je prepoznala potrebu i želju da u sklopu prvog Retail parka West Gate omogući instalaciju javne punionice na području Ilidže i Hadžića koja će koristiti građanima BiH i turistima bez troškova naknade, slijedeći tako praksu modernih evropskih Retail parkova", kazao je Almedin Kadrić, direktor Penny plus d.o.o.

Novu javnu punionicu za građane Ilidže i Hadžića pronađite na lokaciji Mostarsko raskršće 10, koja je veza Ilidže, Hadžića i Kiseljaka kao i veza na A1 kroz B2 lot sarajevske zaobilaznice. 

Ne propustite biti dio velikog otvorenja West Gate Retail parka 25.08.2022. od 12 sati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...