NESREĆA U KNINSKOJ KASARNI: Pripadnica HV-a pala s visine od 5 metara na beton; ima višestruke lomove, kontuzije...

MORH je ranije naveo da se nesreća dogodila u srijedu ujutro i da je unesrećena tada bila izvan službe.

  • Regija

  • 03. Avg. 2022  03. Avg. 2022

  • 0

Nakon priopćenja MORH-a o tome da je u kasarni "4. gardijske brigade Pauci" u Kninu pronađena ozlijeđena pripadnica Hrvatske vojske, RTL.hr doznaje da je riječ o 32-godišnjakinji koja je stradala tako što je s visine od pet metara pala na betonsku podlogu.

Nakon obrade u Općoj i veteranskoj bolnici u Kninu, zbog specifičnosti ozljeda stradalu pripadnicu HV-a prevezli su na daljnju traumatološku obradu kod specijalista kirurga traumatologa.

- Ozljede su politraume na ekstremitetima i kralježnici te površinske ozljede i kontuzije. Kad smo je u bolnici zaprimili, bila je stabilno i u kontaktu. Njeno daljnje liječenje se nastavlja u KBC-u Split na Traumatologiji, izjavila je za RTL.hr ravnateljica kninske bolnice dr. Tatijana Šipalo Lilić.

MORH je ranije naveo da se nesreća dogodila u srijedu ujutro i da je unesrećena tada bila izvan službe.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...