SVE DAM, SAMO DA PRODAM: Tesla kupcima svojih automobila nudi nevjerovatne stvari, dok pune automobil, mogu…

Prvi rezultati počeli su se pojavljivati u Europi, tačnije Njemačkoj.

  • Auto

  • 05. Avg. 2022  

  • 0

Jedan od razloga zašto ljudi izbjegavaju kupnju električnog vozila je dugo vrijeme čekanja da se baterija napuni. Tesla je to priznala i sada ulaže u sadržaje oko svojih punionica.

Niko ne želi čekati da se auto napuni. Tesla je počela kreativno razmišljati o vremenu provedenom u tzv. Superchargerima. Prvi rezultati počeli su se pojavljivati u Europi, tačnije Njemačkoj.

Tesla je započela partnerstvo s tvrtkom bk World za izgradnju salona opremljenih automatiziranim automatima za prodaju kafe, hrane, pića, toaleta pa čak i neke elektronike.  No Tesla ne staje na tome, već je postavila i prijenosni bazen u Hildenu u Njemačkoj, i trebao bi započeti s radom u četvrtak.

Prema uputama koje je objavila Tesla, bazen bi radio od četvrtka do nedjelje, u periodu do 28. augusta, od 14 do 19 sati. Samo četiri osobe mogu dijeliti bazen u isto vrijeme i ne duže od 10 minuta. Dakle, dok obučete kupaći kostim, malo se se osvježite, pa se presvučete i osušite, baterija bi vam trebala biti potpuno napunjena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...