SEKS BOMBA S BALKANA: Jedna od najljepših žena svijeta žari i pali društvenim mrežama...

Ghenea na glavi nosi ronilačke naočale, a svu pažnju krade bujni dekolte koji je držalo ronilačko odijelo dok je ljepotica pozirala na jahti.

  • Estrada

  • 05. Avg. 2022  05. Avg. 2022

  • 2

Rumunjska ljepotica Madalina Ghenea, koju mnogi nazivaju jednom od najljepših žena svijeta, raspametila je obožavatelje seksi fotografijama u kupaćem kostimu koji izgleda kao ronilačko odijelo, a koji je otkrio njezin bujni dekolte.

Naime, Madalina je snimila film ''Deep fear'' s poznatim holivudskim glumcem kojeg su žene zapamtile iz serije ''Tračerica'', Edom Westwickom, a iako film još nije izašao, poznata talijanska fotografkinja podijelila je nekoliko kadrova sa seta na kojem je fotografirala Madalinu.

Ghenea na glavi nosi ronilačke naočale, a svu pažnju krade bujni dekolte koji je držalo ronilačko odijelo dok je ljepotica pozirala na jahti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...