NOVA DOJAVA O BOMBI: Evakuirani Općinski i Kantonalni sud u Sarajevu, u toku KDZ pregled

Dojava stigla jutros oko pola 11

  • Hronika

  • 25. Apr. 2023  

  • 1

Općinski i Kantonalni sud u Sarajevu jutros su evakuirani zbog dojave o postavljenoj bombi.

Kako su naveli iz MUP-a Kantona Sarajevo, dojava o bombi stigla je jutros oko 10.35 sati, putem telefonskog poziva na centralu Općinskog suda.

U toku je kontradiverzioni pregled koji vrše pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.

Podsjetimo, iz Općinskog suda u Sarajevu nedavno su saopćili kako je od početka ove godine pa do 28. marta, zbog šest lažnih dojava o postavljenim minsko-eksplozivnim napravama, ukupno odgođeno 720 ročišta.

“Ovakva učestala pojava uzrokuje evakuaciju svih uposlenika Općinskog suda u Sarajevu, a što svakako utječe na rezultate rada sudija, sudskih odjeljenja kao i suda u cjelini”, navode iz ovog suda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...