HAOS U SNSD-u: Vlado Đajić podnio ostavku na mjesto predsjednika Gradskog obora SNSD-a Banjaluka; Dodik ga jedva ubijedio da je "zaledi" do izbora...

HAOS U SNSD-u: Vlado Đajić podnio ostavku na mjesto predsjednika Gradskog obora SNSD-a Banjaluka; Dodik ga jedva ubijedio da je "zaledi" do izbora

  • Mini market

  • 09. Avg. 2022  

  • 1

Vlado Đajić podnio je, 08.08. ove godine, ostavku na mjesto predsjednika Glavnog odbora SNSD-a u Banjaluci. Ostavku je podnio Miloradu Dodiku, šefu stranke koji je nekako uspio ubijediti Đajića da to ne čini nepuna dva mjeseca pred izbore. 

Ubjeđivanje je trajalo cijeli dan; Doslovno su hvatali Đajića po UKC-u i drugim mjestima da ne izađe u javnost. Na kraju su ga primirili nečim vrlo jakim, pa je odlučio da zaledi ostavku, piše na svom blogu novinar Slobodan Vasković.

Đajić je izložen stalnim napadima članova Gradskog odbora SNSD-a, primarno Željke Cvijanović, koja je tražila od Dodika da ga smijeni, ali je odbijena, kao i Srđana Amidžića, desne ruke Igora Radojičića koji iz sjene vuče i dalje brojne konce unutar stranke.

Nije samo Đajić doživio “raspad sistema”, već su se raspali i sistemi koje Đajić vodi - UKC RS i GO SNSD-a Banjaluka.

Da bi “ojačao” Đajića, Dodik je istupio u javnost (u večernjim satima, kada je Đajić umiren nečim vrlo vrlo jakim), optužio opoziciju i podržao njegov “rad” naglašavajući  “da je Đajić i kao predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SNSD uradio dosta na jačanju stranke u Banjaluci”, što, kako je naveo, vodi SNSD jednu veliku izbornu pobjedu.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...