VUČIĆU JE DAČIĆ DOSADIO: "On neće dobiti ništa, ni jedno od tri ministarstva..."

"Ivica Dačić neće dobiti ništa, dobiće neku odgovornu funkciju, to da, ali to nije rođendanski poklon", rekao je sinoć predsjednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorajući na pitanje da li će lider socijalista u novoj Vladi Srbije dobiti jedno od tri ministarstva kao što se spekuliše u medijima.

  • Regija

  • 13. Avg. 2022  13. Avg. 2022

  • 7

Upitan da li će nova Vlada biti formirana sa socijalistima, Vučić je rekao da poštuje sve ono što su zajedno radili prethodnih deset godina.

„Da li ja imam zamerke na njihov rad ili oni na naš to nije sporno, ali smo uradili velike stvari za Srbiju“, rekao je Vučić za televiziju Prva.

On je dodao da će ljudima u SNS-u predložiti da i dalje idu sa socijalistima, a da li će to u SNS usvojiti "to ćemo da vidimo".

Upitan da li će Ivica Dačić dobiti jedno od tri ministaratva - odbrane, policije ili spoljnih poslova kao što se spekuliše u medijima, Vučić je rekao: "On neće dobiti ništa, dobiće neku odgovornu funkciju, ali to nije rođendanski poklon", rekao je on.

Dodao je da pretpostavlja da će Dačić biti izbor Socijalističke partije Srbije za neku od najodgovornijih funkcija.

(Nova.rs) 

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...