DRAGAN MEKTIĆ, BEZ PARDONA: „To je priča Avaza i njegovog Sandžaklije Radončića…“

Nakon „Avazovih“ konstrukcija oglasio se i Dragan Mektić, oštro demantirajući svoju povezanost sa svime navedenim.

  • Mini market

  • 17. Avg. 2022  17. Avg. 2022

  • 5

Ne stišavaju se reakcije nakon ozbiljnih optužbi na račun državnog parlamentarca i bivšeg ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragana Mektića.

Podsjetimo, Dragan Mektić, bivši ministar sigurnosti BiH našao se na udaru teških optužbi od strane „Dnevnog avaza“, koji ga je „stavio“ na listu suradnika narkomafije u BiH, te povezao sa uhapšenim Bojanom Cvijetićem, bivšem Mektićevim savjetnikom, čija je grupa, prema navodima Tužilaštva, švercala kokain iz Srbije i Crne Gore u BiH, a zatim u zemlje EU, na čemu je u posljednje dvije godine zaradila više od 11 miliona KM.

Objavljujemo shemu: Kakva je uloga direktora OSA-e Mehmedagića u vezi s članovima narkomafije

Nakon „Avazovih“ konstrukcija oglasio se i Dragan Mektić, oštro demantirajući svoju povezanost sa svime navedenim.

„Mektić, ako je imao ikakve veze sa drogom dabogda mu to potrošila njegova porodica. To je priča Avaza i njegovog Sandžaklije Radončića“, poručio je Mektić na društvenim mrežama.

No, zanimljivo je kako je bivši ministar sigurnosti BiH duboko razočaran politikom stranke kojoj pripada, što je potvrdio i riječima:

„Najveći dio svog života sam posvetio SDS-u i sad uvidio da je to promašen put posvećen interesima određenih kriminalizovanih pojedinaca, od sada tražim treći put“, poručio je Mektić.

Je li to znak da će se Mektić priključiti „trećem putu“ lidera DNS-a Nenada Nešića ili će pak pristupiti nekoj drugoj političkoj opciji, doznat ćemo uskoro.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...