TORNADO ODNIO DVA ŽIVOTA: Muškarac i žena poginuli u strašnom nevremenu, više osoba povrijeđeno (VIDEO)

Snažno nevrijeme sa vjetrom koji je puhao brzinom od 140 km na sat nosilo je krovove kuća, koji su padali na automobile u kojima su bili putnici.

  • Hronika

  • 18. Avg. 2022  

  • 0

Dvije osobe, muškarac i žena, smrtno su stradale, a više njih je teže ili lakše povrijeđeno uglavnom od pada drveća usljed tornada koji je pogodio područje srednje i sjeverne Italije.

Kako prenosi Ansa snažno nevrijeme sa vjetrom koji je puhao brzinom od 140 km na sat nosilo je krovove kuća, koji su padali na automobile u kojima su bili putnici.

U Masi je tornado napravio haos u kome je povrijeđen radnik autobuske stanice. I u Firenci dvije osobe su lakše povređene u automobilu u blizini stadiona usljed pada drveta.

U Marini di Karara i u Versiliji oluja je nosila sve pred sobom – suncobrane, ležaljke, a na kabinama i desetinama drugih objekata pričinjena je velika šteta.

Zbog pada drveća mnogi putevi zatvoreni su za saobraćaj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...