NAKON 370 DANA U BOLNICI ZBOG KORONE MAJKA TROJE DJECE VRATILA SE KUĆI: Najmlađe dijete je nije PREPOZNALO, a samo je htjela...

I dalje je na kisiku, a porodica čini sve da joj olakša povratak starom životu.

  • Žena

  • 21. Avg. 2022  21. Avg. 2022

  • 0

Jazmin Kirkland iz američke savezne države Texas provela je 370 dana u bolnici nakon što joj je dijagnosticiran covid-19. Inače, majka troje djece, kaže da nakon što je dobila pozitivan rezultat, nije vjerovala, jer nije imala nikakve simptome.

alt

Nakon više od godinu dana provedenih u bolnici Jazmin se vratila kući. Ova 34-godišnjakinja i njen suprug Kody bili su na porodičnom odmoru kada su se oboje razboljeli kod korona virusa.

Dok se Kodyjevo stanje poboljšalo, ona je odvedena u medicinski centar Texoma i stavljena na respirator dvij sedmice kasnije, piše People.com.

alt

"Počela sam da se molim i rekla: 'Bože, molim te, ne daj mi da umrem... samo me pusti da se probudim. Dozvoli mi da budem ovdje za svoju djecu i svog muža", prisjeća se ona u jednom intervjuu.

alt

Oporavlja se sada od posljedica covida, ali je mjesece provela učeći ponovo da hoda i jede. A susret sa porodicom bio je više nego dirljiv i težak. Njeno najmlađe dijete dvogodišnji sin nije je prepoznao.

alt

"Imao je godinu dana kada sam otišla u bolnicu, i za njega je bolnica bila moja kuća. Bio je zbunjen. Nije me prepoznao jer nisam bila u bolničkoj haljini", rekla je.

Jazmin Kirkland zahvalila se onima koji su brinuli o njoj i istakla da se nada da će njena pobjeda inspirisati druge.

I dalje je na kisiku, a porodica čini sve da joj olakša povratak starom životu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...