NEVIĐENA TORTURA: Monstrum oteo vlastitu djevojku i iživljavao se na njoj tri dana

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu potvrdili su da je jednom mladiću određen pritvor do 30 dana.

  • Hronika

  • 24. Avg. 2022  24. Avg. 2022

  • 1

Obrenovcu u Srbiji uhapšen je mladić kojem je određen istražni zatvor od 30 dana zbog nezapamćenog zlostavljanja svoje djevojke, koju je oteo i držao zatočenu tri dana.

Ovaj slučaj, koji je zaprepastio i najiskusnije operativce, dogodio se krajem jula  u Obrenovcu, kada je djevojka došla u stan momka s kojim je bila u vezi. Iz njega je izašla tek tri dana kasnije, i to kada se uspjela osloboditi i pobjeći.

“Mladić je pozvao devojku da dođe kod njega, na što je ona pristala. Međutim, kad je ušla u stan, oduzeo joj je telefon i počela je neviđena tortura. On ju je primorao da tri dana stoji u jednom kutu, u kojem je cijelo vrijeme morala ponavljati rečenice koje joj je on govorio”, opisao je izvor za Srbiju Danas pakao kroz koji je prošla žrtva:

Psihičko iživljavanje ubrzo se pretvorilo u fizičko

“Morala je čak izgovarati različite neistine o sebi, kao i izgovarati imena muškaraca s kojima nije nikad imala ništa, jer ju je on na to primorao.

Ubrzo se stravično psihičko iživljavanje ubrzo pretvorilo u fizičko te je djevojka bila i pretučena.

“Tukao ju je rukama i nogama po tijelu, prijetio da će ubiti nju i njezinu obitelj, pa joj stavljao nož pod grlo. U jednom momentu je čak i počeo nožem prijeteći kliziti po njezinom tijelu. Ona tri dana uopće nije pila vodu jer joj dečko to nije dozvoljavao, ali ju je nasilno hranio. Polijevao ju je vodom” kaže izvor.

Urinirao po njoj

Monstruozno zlostavljanje kulminiralo je kad je mladić djevojci zabranio korištenje toaleta.

“Dao joj je limenku piva i rekao da malu nuždu obavlja u nju, a zatim ju je polijevao urinom, pa i sam urinirao po njoj. Cijelo vrijeme joj je govorio “da ga mora više poštovati”, kao i da “razmisli dobro i smisli nešto što bi njega u ovom momentu usrećilo”, prepričao je jezive detalje izvor iz istrage.

Tortura se prekinula trećeg dana, kada je zlostavljač morao napustiti stan.

Uspjela je pobjeći, on sve zanijekao

Inače, prije otmice je nazvao na posao i opravdao svoj nedolazak, što znači da je sve isplanirao. Kada je izašao, djevojka je iskoristila priliku i pobjegla te prijavila slučaj, a mladić je ekspresno uhićen”, rekao je izvor te dodao da je osumnjičeni ispitan u tužiteljstvu, gdje je iznio obranu zanijekavši da je mučio djevojku s kojom je u vezi.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu potvrdili su da je jednom mladiću određen pritvor do 30 dana.

“Upoznati smo s tim da je jedna osoba zadržana u pritvoru, i to zbog protiupravnog lišavanja slobode na svirep i okrutan način”, rekli su u ovom tužiteljstvu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...